WLAN

De tijd dat een Wireless LAN netwerk een add-on was op het bekabelde netwerk, waar het serieuze werk gedaan werd, is al lang voorbij. Het grootste deel van de apparaten binnen het netwerk zijn tegenwoordig draadloos verbonden.

Wireless LAN

De tijd dat een Wireless LAN netwerk een add-on was op het bekabelde netwerk, waar het serieuze werk gedaan werd, is al lang voorbij. Het grootste deel van de apparaten binnen het netwerk zijn tegenwoordig draadloos verbonden. Denk aan laptops, telefoons, tablets en camera’s. En met de sterke groei van IoT devices koppelen gebruikers steeds meer apparaten aan het WLAN netwerk. Het is dus noodzaak om een WLAN netwerk te realiseren en te onderhouden dat past bij de behoeftes van uw organisatie.

WLAN
WLAN

Wat maakt dat een WLAN presteert zoals nodig is? Dat begint met een goed ontwerp dat aansluit bij uw wensen, rekening houdend met het aantal gebruikers. Maar ook hoe deze gebruikers zijn onderverdeeld op de locaties, hoe u authenticatie wilt toepassen en gebruikers van elkaar wilt scheiden. ROOT inventariseert alles zodat u niets over het hoofd ziet. Ook na het realiseren van het netwerk kan ROOT u ontzorgen door uw netwerk te bewaken. Bewaking van ROOT betekent dat u verzekerd bent van een netwerk met optimale performance en beschikbaarheid. Zo kijken we niet alleen of alle AccessPoints wel online zijn, maar kijken we ook continu of de bij het design gemaakte keuzes nog valide zijn. Er kunnen na uitrol immers elk moment veranderingen plaatsvinden die impact hebben op de performance van het netwerk.

ROOT bespreekt graag met u welke WLAN-functionaliteiten u wenst en nodig heeft. Wij brengen op basis daarvan een advies uit voor een geschikte leverancier. Vervolgens regelen wij dit voor uw organisatie in. Daarna bewaken wij uw netwerk zodat het werkt zoals het moet: Vlekkeloos.

De voordelen

 • WLAN

  Communicatie

  Communicatie verbetering tussen medewerkers

 • WLAN

  Veiligheid

  Toepassing gescheiden netwerken

 • WLAN

  Betrouwbaarheid

  Betrouwbaar door hoge beschikbaarheden

Brochure

Download onze whitepaper

In een wereld waar ICT onmisbaar is, wil je weten of je infrastructuur operationeel is en naar behoren werkt. Monitoring van je diensten is daar een must! In deze whitepaper vertellen wij hoe we bij ROOT over monitoring denken en wat we er in de afgelopen jaren over geleerd hebben.

Downloaden
Open Contact opnemen - info