About us header image

Over ons

root.jpg

ICT-partner met passie voor techniek en bergen ervaring: dát is ROOT

Een goede ICT infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie. U wilt er blindelings op kunnen vertrouwen dat alles werkt. De realisatie en onderhoud van een veilige en stabiele ICT-omgeving is tijdrovend, vraagt om uitgebreide kennis én voldoende mankracht. Dit hebben wij in huis, wij zijn uw rots in de branding!

Ons verleden

De eerste voetstappen op het wereldwijde web, de internetbubbel eind jaren negentig en de opkomst van professionele hackaanvallen. We hebben het allemaal meegemaakt. Deze ervaring heeft van ons een sterke, ervaren ICT-partner gemaakt. En dat ziet u terug in onze oplossingen en werkwijze. Met ROOT haalt u een stabiele ICT-partner in huis met een team dat bestaat uit liefhebbers, oplossers, specialisten, strategen en consultants die graag meedenken in uw persoonlijke situatie.

Over onze klanten

Onze klanten zijn ambitieus, dagen ons uit en zoeken samen met ons naar toegevoegde waarde en kansen zodat men als bedrijf kan blijven ontwikkelen en groeien. We praten bij voorkeur in gewone-mensen-taal over innovatieve oplossingen die bijdragen aan de gestelde doelen.

 

 

laptop-and-book-coffee-on-gray-background-top-vi-2021-12-09-06-34-45-utc.jpg

portrait-of-a-man-using-a-computer-in-a-modern-off-2022-09-30-21-54-12-utc.jpg

Onze toegevoegde waarde

Wij creëren toegevoegde waarde door oplossingen te realiseren die borg staan voor een robuuste, veilige en innovatieve infrastructuur. Hier vindt u een heldere uiteenzetting van onze diensten. We werken met een duidelijke planning die stap voor stap leidt naar het gewenste resultaat.

Persoonlijke aanpak, expertise en toewijding

Door onze persoonlijke aanpak, expertise en toewijding geloven wij uw sparringpartner voor iedere ICT-gerelateerd vraagstuk te kunnen zijn. Deze werkwijze zorgt voor oprechte betrokkenheid en eerlijke samenwerking en dat zien wij als dé basis voor gelijkwaardig partnerschap en duurzaam succes. U ook?

Certificeringen

Kwaliteit en veiligheid vinden wij bij ROOT erg belangrijk. Om dat te waarborgen zijn wij ISO gecertificeerd en worden wij regelmatig geauditeerd door een onafhankelijke certificeringsinstelling.

ISO 27001 en NEN7510

Om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van onze (klant)gegevens en -systemen te waarborgen zijn wij ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd. Daarmee laten wij zien dat ROOT voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

ISO 9001

Sinds 2022 hebben wij onze certificering uitgebreid met ISO 9001. Daarmee laten wij zien dat ROOT kwaliteit hoog in het vaandel heeft en voldoet aan de strenge ISO eisen voor kwaliteitsmanagement.

microsoftteams-image (1).png