About us header image

Partners

my project-1 (20).png

 

VMware

VMware is marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware. Het is een gerenommeerd merk dat altijd als eerste met nieuwe ontwikkelingen komt. Met VMware kunt u genieten van een veilige, stabiele en zeer krachtige oplossing.

my project-1 (22).png

 

Veeam 

Veeam is koploper op het gebied van back-upoplossingen. De oplossingen van Veeam zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, bieden flexibiliteit voor elke omgeving en zijn altijd betrouwbaar.

my project-1 (29).png

Microsoft

Microsoft is de eerste aanbieder van clouddiensten die compliancy garandeert met AVG. Het cloudaanbod van Microsoft is volledig schaalbaar en geschikt voor alle soorten organisaties. ROOT is een gecertificeerde solution provider gespecialiseerd in oplossingen met Microsoft technologie. Door de verscheidenheid aan mogelijkheden gecombineerd met de kennis en expertise van ROOT, bent u verzekerd van een voor uw organisate toegesneden oplossing.

my project-1 (24).png

Cisco

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Het netwerk vormt initieel een zeer belangrijk component binnen uw bedrijf, het kiezen van het juiste netwerk en het optimaliseren ervan kan lastige keuze zijn. Cisco heeft talloze oplossingen en past nieuwe technieken toe op networking oplossingen. Oplossingen die uw bedrijf helpen groeien en uw werknemers verbonden en productief houden, waar zij ook zijn. ROOT ondersteunt u bij de juiste keuze en bij het onderhouden van uw netwerk zodat u zich kunt richten op uw core business.

my project-1 (27).png

 

ESET

Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie.

my project-1 (28).png

 

HP

HP Enterprise is wereldwijd de nummer één speler in Cloud-infrastructuren. ROOT bouwt om die reden veel van haar oplossingen met deze software. Ook op het gebied van networking en storage - belangrijke pijlers van ROOT - behoort HPE wereldwijd tot de top drie. Het is dan ook een strategische keuze om Business Partner van HPE te zijn.

my project-1 (30).png

 

Fortinet

Fortinet is marktleider op het gebied van netwerksecurity met gespecialiseerde oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming, en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur. De FortiGate-lijn kenmerkt zich door hoge kwaliteit en ongekende performance.