Netwerkdesign

Netwerkdesign is maatwerk op meerdere vlakken. Bij ROOT weten we dat het design pas goed is als het aansluit op uw organisatie.

Netwerkdesign

Netwerkdesign is maatwerk op meerdere vlakken. Bij ROOT weten we dat het design pas goed is als het aansluit op uw organisatie. Het design moet bovendien rekening houden met uw toekomstperspectief. Uw organisatie gaat immers langer mee dan vandaag. Ons advies voor een passend netwerkdesign dus ook. Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken.

Onze specialisten kunnen u helpen bij het ontwerpen, bouwen en beheren van uw netwerk. Wij vinden het belangrijk dat uw netwerk zo ontworpen is dat het past bij uw organisatie. Hierbij vinden wij beschikbaarheid het belangrijkste kenmerk.

Bij ROOT definiëren we beschikbaarheid niet alleen als een netwerk verbinding die het doet. De verbinding moet ook voldoende capaciteit hebben om de gewenste hoeveelheid verkeer te kunnen verwerken. Maar ook zeker niet meer capaciteit dan nodig, want capaciteit kost geld.

Onderdeel van een netwerkdesign is zorgen dat na oplevering er niet alleen een netwerk is, maar ook inzicht in wat dat netwerk doet. ROOT neemt na uitrol van het netwerk ook graag de verantwoordelijkheid op zich voor het goed functioneren van het netwerk. Onze monitoring geeft u rust. U weet namelijk dat het functioneren van uw netwerk in de gaten wordt gehouden door experts. Op deze wijze beschikt u over een netwerk waarover u, samen met ROOT, 'in control' bent.

Netwerkdesign

De voordelen

 • Netwerkdesign

  Betrouwbaarheid

  Betrouwbaar door hoge beschikbaarheden

 • Netwerkdesign

  Communicatie

  Communicatie verbetering tussen vestigingen en medewerkers

 • Netwerkdesign

  Encryptie

  Toepassing mogelijk voor extra veiligheid van uw netwerk

Brochure

Download onze whitepaper

Met het toenemende gebruik van Clouddiensten, IoT en AI toepassingen is er een verschuiving gaande waarbij diensten vooral extern beschikbaar zijn. Dit maakt dat het belang van connectiviteit verandert. Meer weten? Download dan ons whitepaper!

Downloaden
Open Contact opnemen - info