ROOT Cloud

U zoekt een stabiele en veilige Cloud oplossing voor uw IT-omgeving voor uw kritische applicaties.

ROOT Cloud

U zoekt een stabiele en veilige Cloud oplossing voor uw IT-omgeving voor uw kritische applicaties. Daarnaast wilt u profiteren van de prestaties en betrouwbaarheid van een Cloudhosting die alle mogelijkheden biedt voor groei en flexibiliteit.

Voordelen ROOT Cloud

 • High performance - De ROOT Cloud bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige hardware
 • Veiligheid - Onze DDoS bescherming is standaard inbegrepen bij onze Cloud hosting
 • Continuïteit - Back-up is standaard inbegrepen bij onze Cloud hosting
 • Hoge beschikbaarheid - Wij garanderen een uptime van 99,9%.
 • Managed - Volledig beheerd zodat u er geen omkijken naar heeft

Onze ROOT Cloud is een VMware Public Cloud oplossing en biedt een veilige en stabiele hosting voor bedrijven die willen profiteren van de prestaties en betrouwbaarheid van een Cloudhosting die alle mogelijkheden biedt voor groei en flexibiliteit. U betaalt alleen voor de resources (cpu, memory en disk) die u gebruikt terwijl naar behoefte bij- of afgeschaald kan worden.

ROOT Cloud
ROOT Cloud

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig hardware. Onze VMware gecertificeerde HP servers, glasvezel netwerk en VMware Tintri SSD SAN oplossing staan garant voor optimale prestaties. Doordat wij geen RAM geheugen ‘overboeken’ blijven alle virtuele machines in de ROOT Cloud ook op piektijden optimaal presteren.

Bij onze Cloud hosting staat veiligheid en beschikbaarheid voorop. Zo is er standaard back-up en DDoS bescherming inbegrepen. Ook kunt u voor extra bescherming optioneel gebruik maken van onze Firewall as a Service.

Door het gebruik van meerdere datacenters kan ROOT redundante hosting en clusteroplossingen bieden die volledig aansluiten bij uw behoefte.

Managed

Doordat de ROOT Cloud volledig beheerd wordt door ROOT heeft u er geen omkijken naar. U kunt altijd een beroep doen op onze specialisten voor het ontwerpen, uitrollen en migreren van uw hostingomgeving.

Heeft u liever de touwtjes zelf in handen? Dan is onze Selfservice portal de ideale oplossing voor u. Bij uw Cloud oplossing kunt u gebruik maken van onze Security oplossingen. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze specialisten voor het ontwerpen, uitrollen en migreren van uw hostingomgeving.

Private- of hybride Cloud

Naast onze ROOT Cloud oplossing biedt ROOT ook de mogelijkheid voor Private Cloud hosting, waarbij een dedicated server voor u alleen beschikbaar gesteld kan worden. Zoekt u een mix tussen de ROOT Cloud en Private Cloud? Dan kan Hybride Cloud een goede oplossing voor u zijn.

Wilt u meer weten over de ROOT Cloud, of vraagt u zich af welke vorm het beste bij uw behoeftes past? Neem contact op met onze specialisten, zij denken graag met u mee!

Voordelen van ROOT Cloud

 • ROOT Cloud

  High performance

  De ROOT Cloud bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige hardware en software

 • ROOT Cloud

  Hoge beschikbaarheid

  Wij garanderen een uptime van 99,9%

 • ROOT Cloud

  Managed

  Volledig beheerde dienst  zodat u er geen omkijken naar heeft

 • ROOT Cloud

  Veiligheid

  Onze DDoS bescherming is standaard inbegrepen bij onze Cloud hosting

Brochure

Download onze Productsheet

Onze ROOT Cloud is een VMware Public Cloud oplossing en biedt een veilige en stabiele hosting voor bedrijven die willen profiteren van de prestaties en betrouwbaarheid van een Cloudhosting die alle mogelijkheden biedt voor groei en flexibiliteit.

Downloaden
Open Contact opnemen - info