Voorzorgsmaatregelen vanwege het Coronavirus

Gepubliceerd op 16 maart 2020 Leestijd : 1 minuut

Vanwege de situatie m.b.t. het Coronavirus en de adviezen van het RIVM en de overheid zullen de medewerkers van ROOT de komende weken zoveel mogelijk thuis werken. Tijdens die periode blijven wij op de gebruikelijke wijze bereikbaar. Ook onze dienstverlening zullen wij op de normale wijze voortzetten zoals u die van ons gewend bent. Deze maatregel wordt vooralsnog toegepast tot en met 6 april 2020.

Alle geplande externe afspraken en de afspraken op ons kantoor zullen met ingang van 16 maart geen doorgang kunnen vinden. We bekijken per afspraak of deze op andere wijze kan plaatsvinden en nemen hierover z.s.m. contact met u op.

Op deze manier hopen wij een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het inperken van de besmettingen. Pas goed op uzelf en uw omgeving!

We houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Zodra er verandering in de situatie komt brengen wij u hiervan op de hoogte.

Heeft u vragen of kunnen wij u op welke manier dan ook ondersteunen in de continuïteit van uw bedrijfsvoering? Neem gerust contact met ons op.