Schoenmaker, blijf dicht bij je leest (en weg van ict)

Gepubliceerd op 30 september 2020 Leestijd : 2 minuten

Waarom wij doen wat we doen? Wij geloven dat het mogelijk is om betere prestaties te behalen wanneer je inzet op een goede managed hosting. Natuurlijk kun je op eigen houtje aan de slag gaan met zelf managed oplossingen, zoals de Google cloud. Vaak werkt dat prima. In het begin. Tot het je veel tijd gaat kosten. Of je dingen wilt die buiten je kennis reiken. Beter is om je te focussen op je eigen vak. En dus, net als een schoenmaker, dicht bij je spreekwoordelijke leest te blijven.

 

Passend aanwezig op het internet

Waar het om gaat is dat jouw aanwezigheid op het internet passend moet zijn bij hetgeen je nodig hebt. En dat bereikt alleen een specialist die weet waar hij mee bezig is. Van ondernemers (groot en klein) horen we terug hoe prettig men het vindt dat er een partij naast ze staat. Wat er ook aan de hand is, er is geen onrust meer omdat issues snel en vakkundig worden opgelost. Terwijl het werk, komend vanuit hun core business, gewoon doorgaat.

Techneuten vol trots en passie

Kijk, wij zijn uiteindelijk niet meer of minder dan een stel techneuten bij elkaar. We moeten er zelf ook weleens om lachen. Dat heeft te maken met onze beroepsethiek: wij willen stuk voor stuk het beste resultaat leveren en tróts zijn op ons werk. Er zit een soort gedrevenheid in ons die maakt dat we goed willen doen. En dat geeft een mooie energie bij ons intern, maar ook richting onze klanten waarmee we continu bezig zijn om processen te verbeteren en andere zaken slimmer en sneller te laten werken.

Dicht bij onze ICT-leest

Dat kán ook niet anders: de tijd waarin je een server onbeschermd aan het internet kon hangen ligt immers al een hele tijd achter ons. Wanneer je dat anno nu durft te doen, dan duurt het maximaal een kwartier voordat je aangevallen bent. En precies dat willen wij voorkomen. Door dicht bij ónze leest te blijven. Meer weten? Neem contact op. We kijken uit naar je bericht.