ROOT wenst je een mooi 2021 toe

Gepubliceerd op 29 december 2020 Leestijd : 2 minuten

Wat is het jaar snel voorbijgegaan en wat wás het een bijzonder jaar. Niet alleen omdat de wereld werd opgeschrikt door het voorheen onbekende coronavirus, maar ook omdat de technologische ontwikkelingen sneller dan ooit lijken te gaan.

De afgelopen maanden hebben we blogs met je gedeeld, met als doel je zoveel mogelijk bij staan in de uitdagingen die dagelijks op je pad komen. En dan gezien vanuit ons ICT-vak. Hebben wij alle antwoorden? Lossen wij alle problemen voor je op? Nee, zeker niet. Maar wij geloven wél in de meerwaarde van een samenwerking waarbij centraal staat wat de ander nodig heeft. Noem het een kerstgedachte of een nieuwjaarswens, zo je wilt. Wij noemen het een transparante, authentieke manier van het beste in elkaar naar boven halen.

Het internet als ruggengraat van de samenleving

De titel die je hierboven leest staat op de homepage van onze website. En in de afgelopen periode zijn deze woorden meer dan waar geworden. Door de coronapandemie moesten we snel en ad hoc thuis gaan werken, en online communicatie werd belangrijker dan ooit. Mocht je op dit moment, net als veel andere bedrijven overigens, de thuiswerkplekken van je medewerkers nog altijd wat houtje-touwtje ingericht hebben, maak dit dan tot hoge prioriteit in kwartaal één van volgend jaar. Want het thuiswerken is voorlopig nog niet voorbij, als het al ooit voorbij gaat...

Drukke agenda's

Omdat ook jij het in deze laatste dagen van het jaar waarschijnlijk ontzettend druk hebt, houden we onze nieuwjaarswens kort. We willen je, voor zover van toepassing, hartelijk bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar. We wensen je het allerbeste toe, en ondanks de wat bijzondere tijd waarin we het eindejaar afsluiten, wensen we je een fijne avond toe met je naasten. Alle geluk, gezondheid én meer wat mooi is!

Namens het hele team van ROOT, tot volgend jaar!