Microsoft 365 Back-up

De standaard back-up oplossing van Microsoft 365 biedt u beperkte bescherming tegen dataverlies.

Microsoft 365 Back-up

Met de standaard back-up van Microsoft 365 loopt u nog steeds het risico op dataverlies. Ondanks dat Microsoft de infrastructuur regelt, blijft u zélf verantwoordelijk voor het maken van back-ups van uw kritische Microsoft 365 gegevens.

 

Voordelen Microsoft 365 Back-up

 • Betrouwbaar - U weet altijd waar uw data staat
 • Zekerheid - Dagelijkse, automatische back-ups van uw Microsoft 365 data
 • Veilig - Volledig versleutelde back-ups
 • Voorspelbaarheid - U betaald een vast bedrag per maand
Microsoft 365 Back-up
Microsoft 365 Back-up

De standaard back-up oplossing van Microsoft 365 biedt u beperkte bescherming tegen dataverlies. Microsoft regelt weliswaar de infrastructuur en slaat uw data veilig op in de Cloud. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het maken van back-ups van uw kritische Microsoft 365 gegevens. U kunt immers niet zonder uw data.

Daarnaast wilt u de flexibiliteit om een enkel bestand of een enkele mailbox uit de back-up te kunnen terughalen. Bijvoorbeeld wanneer een belangrijk bestand per ongeluk wordt overschreven door een collega of een collega, die ontslagen wordt, verwijdert snel al zijn e-mails. Vaak wil je dan niet eens de laatste back-up hiervoor gebruiken, maar een back-up van vóór het incident of mogelijk van enkele weken terug. Hoewel u dat misschien verwacht is een dergelijke vorm van herstel niet standaard mogelijk bij Microsoft 365, dit zult u zélf moeten regelen.

Met de ROOT Microsoft 365 Back-up oplossing verliest u geen belangrijke e-mails en bestanden meer. U bent beschermd tegen onopzettelijke verwijdering maar ook voor dataverlies door bedreigingen van buitenaf zoals ransomware.

Uw bestanden en mappen zijn snel te herstellen doordat er dagelijks back-ups worden gemaakt. Met onze oplossing voldoet u aan wettelijke beveiligings- en compliance vereisten.

De voordelen

 • Microsoft 365 Back-up

  Betrouwbaar

  U weet altijd waar uw data staat en kunt altijd erover beschikken

 • Microsoft 365 Back-up

  Veilig

  Volledig versleutelde back-ups

 • Microsoft 365 Back-up

  Voorspelbaarheid

  U betaalt een vast maandbedrag

 • Microsoft 365 Back-up

  Zekerheid

  Dagelijkse, automatische back-ups van uw Microsoft 365 data

Brochure

Download onze Productsheet

Download hier onze productsheet over Microsoft 365 back-up. 

Downloaden
Open Contact opnemen - info