JCC Software

JCC gelooft net als ROOT in de kracht van samenwerken. In ROOT vinden zij dé partner voor hun hostingomgeving en ondersteuning. Franco di Prima vertelt over het geheim van de samenwerking.

JCC Software uit Oldenzaal focust zich voor een belangrijk deel op klantgeleiding, afspraken en reserveringen, personeelsplanning, betalen en beeldschermcommunicatie voor onder andere gemeenten, ziekenhuizen, apothekers en woningcorporaties. “In de kern zorgen wij ervoor dat organisaties de volgende stap kunnen zetten in het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid”, vertelt servicecoördinator Franco di Prima.

ROOT als bewaker

ROOT beheert onze hostingomgeving en ondersteunt waar nodig in de beschikbaarheid van onze eigen virtuele servers en Wifi-omgeving. “Als wij onze eigen hosting en virtuele servers op orde hebben, dan straalt dat ook in positieve zin af op de kwaliteit die we willen realiseren voor onze klanten. Het mooie van ROOT is dat ze tussen hun taken door ook zelf met oplossingen komen die onze klanten echt verder helpen. Zo heeft ROOT zonder problemen onze Exchange server omgezet naar een Office365-pakket.”

JCC Software
JCC Software

Servicegericht

Voorbeelden waarin het weleens misgaat heeft Franco di Prima niet: “Bij ROOT zijn ze altijd erg scherp op een correcte benadering naar de klant toe. Ik denk bijvoorbeeld dan aan niet gemaakte uren. ROOT factureert enkel de daadwerkelijk gemaakte uren. Ook in de samenwerking zelf kan ik niets anders dan benadrukken hoe servicegericht ze zijn. Telefonisch en in het persoonlijke contact zijn ze erg open en transparant. Dat is erg prettig, ze draaien er niet om heen en vertellen je precies hoe het zit.”

Schakel in het geheel

Franco di Prima vat de samenwerking in drie woorden samen: “Professioneel, non-nonsens en bijzonder servicegericht. Kijk, onze klanten verlangen een professionele en snelle dienstverlening, zeker op het gebied personeelsplanning. Daarachter gaan heel wat processen schuil die ervoor zorgen dat alles beschikbaar blijft. ROOT is daarin voor ons een belangrijke schakel in het geheel.”

Zeer hoog kennisniveau

Vooral in de besprekingen blijkt de kracht van ROOT duidelijk naar voren te komen: “Wij merken aan alles tijdens besprekingen dat je te maken hebt met echte techneuten: de oplossing staat altijd op de eerste plaats. Inhoudelijk zitten ze bovendien altijd op een zeer hoog kennisniveau. Ze zijn continue bezig met het vergaren van kennis om goed in te blijven schatten wat de klant precies nodig heeft.”