Advanced Virusscanning

U wilt de controle krijgen over uw cyberbeveiliging en de impact van beveiligingsincidenten minimaliseren!

Advanced Virusscanning biedt een krachtige en geavanceerde beveiligingsoplossing om proactief te reageren op de groeiende cyberdreigingen. Met Advanced Virusscanning kunt u de controle krijgen over uw cyberbeveiliging en de impact van beveiligingsincidenten minimaliseren, waardoor u zich beter kunt beschermen tegen de toenemende cyberdreigingen die MKB-bedrijven in het bijzonder treffen.

De Advanced Virusscanning is een op SentinelOne gebaseerde beveiligingsoplossing voor uw werkplekken, het helpt u de controle te krijgen over uw cyberbeveiliging. SentinelOne is de marktleider op het gebied van XDR (Extended Detection and Response).

Advanced Virusscanning herkent malwaregedrag dat nog niet bekend is en gaat daardoor verder dan andere beveiligingsoplossingen. 

 

Advanced Virusscanning
Advanced Virusscanning

Kenmerken Advanced Virusscanning

Artificial Intelligence-aangedreven beveiliging - gebruikt geavanceerde kunstmatige intelligentie en machine learning om bekende en onbekende malware en ransomware te detecteren en te blokkeren.
 
Preventie - voorkomt aanvallen voordat ze zich kunnen verspreiden door kwaadaardige bestanden en processen automatisch te blokkeren op Endpoints.
 
Detectie - identificeert en analyseert verdacht gedrag op Endpoints en biedt real-time inzicht in aanvallen, inclusief bestandsloze, zero-day en nation-grade aanvallen.
 
Respons - stopt schadelijke bestanden en processen automatisch, herstelt getroffen Endopoints en sluit de hele aanvalsverhaallijn af om verdere schade te minimaliseren.
 
Threat hunting - zoekt gericht naar mogelijke indringers en analyseert historische data om aanvallen te identificeren en te stoppen.
 
Gebruiksvriendelijk - eenvoudig te implementeren en te beheren met een intuïtieve gebruikersinterface die weinig training vereist.

De voordelen

 • Advanced Virusscanning

  Schaalbaar

  Eenvoudig uit te breiden met aanvullende of nieuwe security diensten

 • Advanced Virusscanning

  Zekerheid

  Uw bedrijfsnetwerk en dienstverlening altijd bereikbaar

 • Advanced Virusscanning

  Betrouwbaar

  24x7 beschikbaarheid en bescherming

 • Advanced Virusscanning

  Voorspelbaarheid

  U betaalt een vast maandbedrag

Brochure

Download onze brochure

Advanced Virusscanning is uw sleutel tot proactieve en effectieve cyberbeveiliging van uw Endpoints.
Een geavanceerde bescherming tegen de toenemende cyberdreigingen. 

Downloaden
Open Contact opnemen - info