Disaster recovery

Een goed Disaster Recovery Plan is uw redding als zich echt een calamiteit voordoet.

Disaster recovery

Cybercriminaliteit, dataverlies of kritisch systeemuitval kunnen noodlottig zijn voor de continuïteit van uw bedrijf. Een goed Disaster Recovery Plan is uw redding als zich echt een calamiteit voordoet. Het ontbreken van een goed plan, of een gebrekkig uitgewerkt plan, geeft alleen een vals gevoel van veiligheid en zal u niet helpen op het moment van een disaster. Is uw organisatie voorbereid als zich werkelijk een disaster voordoet?

Door de grote toename in het gebruik van virtualisatie platformen zijn er voldoende mogelijkheden om technisch voorbereid te zijn op een disaster binnen uw hosting omgeving. Replicatie, snapshots, images en back-ups maken het mogelijk bij een disaster snel te kunnen schakelen en zonder al teveel tijdverlies weer up-and-running te zijn.

Een Disaster Recovery Plan is maatwerk. Hierin staat onder andere precies omschreven hoe lang uw systeem of data maximaal niet beschikbaar mag zijn op jaarbasis. Vervolgens kijken we naar risico's en naar manieren om die af te dichten. Bij ROOT hebben we veel ervaring bij het analyseren van de risico's en te komen tot een goed onderbouwd Disaster Recovery Plan. Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Disaster recovery

De voordelen

 • Disaster recovery

  Oplossing

  Een oplossing op maat van uw bedrijf
 • Disaster recovery

  Monitoring

  24/7 monitoring en ondersteuning van ervaren specialisten

 • Disaster recovery

  Back-ups

  Back-ups in veilige datacenters in Nederland

Brochure

Download onze Productsheet

Download hier onze productsheet over Disaster Recovery.

Downloaden
Open Contact opnemen - info