Glasvezelverbindingen

Glasvezel is het beste medium voor een verbinding over een langere, niet inpandige, verbinding.

Glasvezelverbindingen

Glasvezel is het beste medium voor een verbinding over een langere, niet inpandige, verbinding. Het combineert een zeer lage latency met enorme bandbreedtes. Met een glasvezel kan je de snelheden die je inpandig haalt ook op het WAN halen.

ROOT levert glasvezelverbindingen in Enschede en omgeving. Onze klanten combineren deze verbindingen vaak met hosting in één van de Datacentra waar Root haar klanten onderbrengt. Glasvezelverbindingen zijn daarnaast ook uitermate geschikt voor een internetverbinding met een hoge capaciteit, denk aan 1 Gigabit of meer.

Glasvezelverbindingen
Glasvezelverbindingen

Op een enkele glasvezelverbinding kunnen door WDM technieken een flink aantal ‘gescheiden’ netwerken worden getransporteerd. Bijvoorbeeld een verbinding naar het internet, een verbinding naar de hosted omgeving in het datacenter, een verbinding naar de VoIP leverancier of eventueel een verbinding naar een partner waarmee u samenwerkt. Op het Kennispark Twente is ROOT in staat om u redundant op de glasvezel ring aan te sluiten, verbonden met verschillende datacentra. Redundant is bij ROOT ook echt redundant.

Wij informeren u graag over de glasvezel mogelijkheden op uw locatie.

Connectiviteit, waaronder glasvezelverbindingen vallen, is onderhevig aan verandering, de innovaties op dit vlak volgen elkaar in hoog tempo op. Wilt u meer weten over onze visie en kennis op het gebied van connectiviteit, leest u dan onze whitepaper “Anytime, anywhere verbonden zijn, de connectiviteit van jouw bedrijf nu en in de toekomst!”

De voordelen

  • Glasvezelverbindingen

    Hoge beschikbaarheid 99,9%

  • Glasvezelverbindingen

    Geschikt voor meerdere diensten

  • Glasvezelverbindingen

    Hoge snelheden leverbaar

Brochure

Download onze whitepaper

Met het toenemende gebruik van Clouddiensten, IoT en AI toepassingen is er een verschuiving gaande waarbij diensten vooral extern beschikbaar zijn. Dit maakt dat het belang van connectiviteit verandert. Meer weten? Download dan ons whitepaper!

Downloaden
Open Contact opnemen - info