Glasvezel Kennispark Twente

We zijn meer online dan ooit tevoren. Daar hoort een dataverbinding bij die past bij uw wensen.

Glasvezel kennispark Twente

We zijn meer online dan ooit tevoren. Daar hoort een dataverbinding bij die past bij uw wensen. Vergaderen, bellen, streamen, sharen, Cloud: de toepassingen zijn oneindig. Wij begrijpen uw groeiende behoefte aan meer snelheid, veiligheid en beschikbaarheid. Als ondernemer wilt u een betrouwbare oplossing die met u meegroeit naar de toekomst.

 

Voordelen ROOT glasvezel

 • Hoge snelheden leverbaar
 • Beschikbaarheid 99,9%
 • Geschikt voor meerdere diensten
 • Veilig en betrouwbaar
 • Snel leverbaar
 • Goed bereikbare servicedesk
 • Verbinding op maat
 • Ruime capaciteit voor remote access

Met onze glasvezelverbindingen op het Kennispark bent u verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare verbindingen. Wij garanderen zeer hoge beschikbaarheden. Onze glasvezelverbindingen bieden u zekerheid en schaalbaarheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ROOT glasvezel op uw locatie? Neem contact met ons op! Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden die bij uw behoefte aansluiten.

Glasvezel Kennispark Twente
Glasvezel Kennispark Twente
 

Betrouwbaar

Net als bij alle andere ICT en Cloud diensten staat ook bij een glasvezelaansluiting betrouwbaarheid en veiligheid voorop. ROOT garandeert een beschikbaarheid van 99,9% en heeft een monitoring op elke glasvezelaansluiting zodat een onderbreking meteen gesignaleerd wordt. Hierdoor kunt u rekenen op voldoende snelheid, bandbreedte en beschikbaarheid.

Meerdere diensten

Over het glasvezelnetwerk van ROOT kunnen meerdere diensten worden geleverd, bijvoorbeeld internet, telefonie, netwerk, datastreaming, cloudoplossingen. U kunt per dienst aangeven wat de gewenste capaciteit of snelheid is. Het glasnetwerk van ROOT is verbonden met het datacenter in Enschede en is één van de knopingspunten. Vanuit het datacenter kunnen koppelingen naar andere datacentra worden gerealiseerd of koppelingen naar uw eigen virtuele omgeving in een datacenter.

Redundantie

Wij begrijpen hoe belangrijk de toegang tot uw applicaties en de beschikbaarheid van uw bedrijfsdata is. De uitval van internet kan tot enorme gevolgen voor uw bedrijf leiden. Redundantie biedt uitkomst. U kunt naast uw huidige verbinding, uw bedrijf ontsluiten met een glasvezelaansluiting van ROOT.

Op het Kennispark Twente zijn wij in staat om u redundant op de glasvezel ring aan te sluiten, verbonden met verschillende datacentra. Redundant is bij ROOT ook écht redundant.

De voordelen

 • Glasvezel Kennispark Twente

  Snel leverbaar

 • Glasvezel Kennispark Twente

  Hoge beschikbaarheid 99,9%

 • Glasvezel Kennispark Twente

  Geschikt voor meerdere diensten

 • Glasvezel Kennispark Twente

  Hoge snelheden leverbaar

Brochure

Download onze whitepaper

Met het toenemende gebruik van Clouddiensten, IoT en AI toepassingen is er een verschuiving gaande waarbij diensten vooral extern beschikbaar zijn. Dit maakt dat het belang van connectiviteit verandert. Meer weten? Download dan ons whitepaper!

Downloaden
Open Contact opnemen - info