DSL verbindingen

Sinds het breed beschikbaar komen van DSL verbinding voor het grote publiek heeft deze technologie een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

DSL verbindingen

Sinds het breed beschikbaar komen van DSL verbinding voor het grote publiek heeft deze technologie een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar rond de eeuwwisseling de snelheden rond de megabit lagen zijn nu snelheden tot tientallen megabits standaard.

DSL verbindingen
DSL verbindingen

Voor elk type DSL verbinding geldt dat de afstand tot de centrale de bepalende factor is voor de snelheid die gehaald kan worden. Voor de meeste adressen in Nederland is DSL nog steeds een aantrekkelijke dienst die eenvoudig en betaalbare netwerk verbindingen mogelijk maakt. ROOT kan dit product aanleveren als een internetdienst maar ook kan de DSL verbinding deel uit maken van een IP-VPN. Een IP-VPN is een gesloten netwerk van een aantal locaties van bijvoorbeeld een zorg instelling. Op DSL verbindingen is het vaak mogelijk om een tweede verbinding te definiëren, die er bijvoorbeeld voor zorgt dat telefonie verkeer met voorrang wordt afgehandeld.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij denken graag met u mee welke verbinding bij uw behoeftes passen en adviseren u hoe met DSL dienstverlening een betaalbaar en goed netwerk te realiseren.

De voordelen

  • DSL verbindingen

    Voordeliger dan glasvezel

  • DSL verbindingen

    Ruime keuze uit internetabonnementen

  • DSL verbindingen

    Internet via de telefoonlijn is bijna overal beschikbaar

Brochure

Download onze whitepaper

Met het toenemende gebruik van Clouddiensten, IoT en AI toepassingen is er een verschuiving gaande waarbij diensten vooral extern beschikbaar zijn. Dit maakt dat het belang van connectiviteit verandert. Meer weten? Download dan ons whitepaper!

Downloaden
Open Contact opnemen - info