Cloud Telefooncentrale

Een Cloud Telefooncentrale is ondenkbaar wanneer u uw bedrijfscommunicatie zo optimaal mogelijk wilt inrichten en flexibiliteit wenst.

Cloud Telefooncentrale

De Cloud Telefooncentrale, òfwel beter bekend als virtuele telefooncentrale, biedt u veel functionele mogelijkheden, is schaalbaar en uiterst betrouwbaar.

Via de beschikbare webbrowser kunt u eenvoudig navigeren en inrichten zoals u het wenst. Het vergroot uw bereikbaarheid doordat u met verschillende apparaten kunt bellen en makkelijk koppelingen te maken zijn met andere aanwezige systemen. En er is geen investering meer in een fysieke centrale nodig, uw telefooncentrale draait in de Cloud.

 

Naast internet connectiviteit levert ROOT samen met Speakup een Cloud telefooncentrale. Wilt u een centrale in de Cloud of een SIP Trunk naar uw eigen telefooncentrale? ROOT kan faciliteren.

Cloud Telefooncentrale
Cloud Telefooncentrale

Maakt u gebruik van ROOT verbindingen dan zorgen wij ervoor dat het telefonieverkeer gegarandeerd is. Wij verzorgen zowel het interne netwerk als de verbinding naar de telefooncentrale in de Cloud. De toestellen leveren wij automatisch geconfigureerd zodat u alleen de stekker hoeft in te pluggen. Bij de dienst draait het voor ons om kwaliteit en beschikbaarheid.

Ook aanvullende diensten als eFax, Vast&Mobiel en SMS functionaliteit zijn beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

De voordelen

 • Cloud Telefooncentrale

  Flexibel

  De cloud telefooncentrale is volledig schaalbaar en flexibel uit te breiden naar elk gewenste omvang

 • Cloud Telefooncentrale

  Multi-device

  Bellen via vast, mobiel, desktop of tablet. Met de App stelt u uw mobiel, uw beschik- en bereikbaarheid in

 • Cloud Telefooncentrale

  Gebruiksvriendelijk

  In het online beheerysteem kunt u de bereikbaarheid zelf beheren en instellen

 • Cloud Telefooncentrale

  Voorspelbaarheid

  Het is niet nodig te investeren in een fysieke centrale, u rekent af per gebruiker per maand

Brochure

Download onze whitepaper

Met het toenemende gebruik van Clouddiensten, IoT en AI toepassingen is er een verschuiving gaande waarbij diensten vooral extern beschikbaar zijn. Dit maakt dat het belang van connectiviteit verandert. Meer weten? Download dan ons whitepaper!

Downloaden
Open Contact opnemen - info