Consultancy

Eén van onze experts staat voor u klaar.

Sparringpartner

Technologie blijft zich in een razend tempo ontwikkelen. Het wordt steeds uitdagender om alle IT-ontwikkelingen bij te blijven houden. Ons team van IT-experts begrijpt de complexe wereld van IT en kan u helpen met deze snelle ontwikkelingen in technologie. 

Met onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende disciplines zoals Linux, Windows, netwerken en meer, zijn wij specialisten die u kunnen helpen bij het oplossen van uw technische uitdagingen. We begrijpen dat technologie een essentieel onderdeel is van uw bedrijfsvoering en daarom nemen wij de tijd om uw behoeften te begrijpen en een passende oplossing te vinden.

 

 

 

 

 

 

Consultancy
Consultancy

Aanpak

Onze aanpak is persoonlijk en  betrokken. Elke organisatie is uniek en daarom verdient u een oplossing op maat die aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze specialisten hebben oog voor detail en werken nauw met u samen om een geïntegreerde oplossing te bieden die aan al uw vereisten voldoet. Of u nu hulp nodig heeft bij het implementeren en beheren van een Linux-server, het configureren van Windows-systemen, het opzetten van een veilig en betrouwbaar netwerk, of andere IT-gerelateerde uitdagingen, wij hebben de expertise om u te helpen.

Samenwerking

We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hoogwaardige technische expertise, strategisch advies en ondersteuning te verzorgen. Onze klanten vertrouwen op ons als hun betrouwbare technologiepartner en we zijn er trots op dat we hen kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun IT-doelstellingen.

De voordelen

 • Consultancy

  Advies op maat

  Onze specialisten stemmen uw wensen en behoeften af op onze diensten

 • Consultancy

  Ervaring & Expertise

  ROOT is uw sparringpartner voor uw ICT-vraagstuk over strategie, architectuur en techniek

 • Consultancy

  Betrouwbare partner

  U kunt op de uitstekende dienstverlening van ROOT rekenen. Gezonde organisatie met meer dan 35 jaar ervaring

Brochure

Download onze whitepaper

Met het toenemende gebruik van Clouddiensten, IoT en AI toepassingen is er een verschuiving gaande waarbij diensten vooral extern beschikbaar zijn. Dit maakt dat het belang van connectiviteit verandert. Meer weten? Download dan ons whitepaper!

Downloaden
Open Contact opnemen - info