AWS

Een transitie naar de Public Cloud is zeer aantrekkelijk. Tegelijkertijd zijn er onbeperkte mogelijkheden, en valt of staat de performance van uw omgeving met de inrichting.

AWS

Een transitie naar de Public Cloud is zeer aantrekkelijk. Tegelijkertijd zijn er onbeperkte mogelijkheden, en valt of staat de performance van uw omgeving met de inrichting. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij begrijpen uw vraagstukken en door ervaring met transities naar diverse Cloudomgevingen voor onze klanten, kunnen wij u helpen de juiste keuzes te maken.

Amazon Web Services, beter bekend als AWS, is wereldwijd het grootste Public Cloud-platform. Het biedt iedere organisatie – van start-up tot multinational – een snelle, flexibele IT-omgeving tegen beperkte kosten. Het biedt veel geavanceerde technologieën.

Mogelijkheden

Door de vele mogelijkheden kan er met AWS zeer snelle en flexibele IT-omgevingen worden opgebouwd. Doordat AWS steeds nieuwe functies introduceert, kunt u profiteren van de nieuwste technieken. Juist door de snelle ontwikkeling en de oneindige mogelijkheden, kan het lastig zijn om te bepalen wat u nou echt nodig heeft. Onze specialisten kunnen u helpen om de juiste keuzes te maken, zodat u uiteindelijk tot het beste design komt.

AWS
AWS

Monitoring & Beheer

Ook binnen AWS kunnen wij de monitoring en het beheer volledig van u overnemen. Monitoring geeft rust. U weet namelijk dat het functioneren van uw omgeving binnen AWS scherp in de gaten wordt gehouden door experts. Bij ROOT zijn monitoring en beheer bovendien aan elkaar gekoppeld. Is er iets gaande, dan komen we direct in actie, zelfs al voordat uw medewerkers iets hebben gemerkt.

Back-up

Wilt u gebruik maken van AWS, maar bent u geruster wanneer u weet dat uw back-up veilig staat opgeslagen in Nederlandse datacenters? Geen probleem! Ook voor uw hostingomgeving binnen AWS, is het mogelijk om gebruik te maken van onze back-up diensten.

Welke Cloud oplossing u ook kiest, u kunt altijd een beroep doen op onze specialisten voor advies, het ontwerpen, uitrollen en migreren van uw hostingomgeving. Wij begeleiden u zowel tijdens het project als na de realisatie van het project. Wij denken graag met u mee!

De voordelen

 • AWS

  Flexibiliteit

  Flexibele schaling voor het opvangen van hoge belasting

 • AWS

  Kostenvoordeel

  Geen fysieke servers meer

 • AWS

  Managed

  U betaalt alleen voor wat u gebruikt

 • AWS

  Veiligheid

  Veiliger en efficiëntere processen

Brochure

Download onze whitepaper

In een wereld waar ICT onmisbaar is, wil je weten of je infrastructuur operationeel is en naar behoren werkt. Monitoring van je diensten is daar een must! In deze whitepaper vertellen wij hoe we bij ROOT over monitoring denken en wat we er in de afgelopen jaren over geleerd hebben.

Downloaden
Open Contact opnemen - info